Check hier alle Summer Game Fest 2023 content

Counter-Strike: Global Offensive

  • Ontwikkelaar Valve Software
  • Eerste releasedatum 21 augustus 2012
  • Platformen Pc
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score -

CS:GO breekt record spelersaantal

CS:GO heeft onlangs hun record spelersaantal verbroken met wel 200.000 spelers meer dan het bestaande record. De reden hiervan is het vooruitzicht op Counter-Strike 2.

Counter-Strike: Global Offensive brak gisteren het recordaantal spelers dat ze al hebben staan sinds de lockdown van 2020. Gisteren tikte de game de 1.519.457 spelers aan, wat we kunnen zien op SteamDB en Steamcharts. Het voorgaande record werd gezet in april 2020, tijdens de lockdown. De reden dat de spelersaantallen van CS:GO ineens zo omhoog zijn geschoten, is de aankondiging van Counter-Strike 2 eerder deze week. Dit wordt een gratis game die alles overneemt van Counter-Strike: Global Offensive. Er gaat een populaire theorie rond op het internet dat de bèta van Counter-Strike 2 alleen toegankelijk zal zijn voor mensen die veel Counter-Strike hebben gespeeld.

Counter-Strike: Global Offensive is beschikbaar voor de pc, Xbox 360, Xbox One en de PlayStation 3.

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?