De Verlaten Wereld van The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom

-

In een fonkelnieuwe gameplaytrailer van The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom leren we meer over de Verlaten Wereld en diens inwoners. Princes Zelda en Tri staan in de spotlight!

Het Hyrule koninkrijk wordt geteisterd door vreemde scheuren. De koning en Link zijn al opgeslokt door deze mysterieuze substantie, dus het is aan prinses Zelda om de boel te herstellen. Ze hoeft dit gelukkig niet alleen te doen, want ze ontvangt bijval van een bijzonder wezentje, genaamd Tri. Dit beestje opent portalen, zodat Zelda veilig kan oversteken. Ze komt dan in de Verlaten Wereld terecht. Hier lijkt de tijd stil te staan, aangezien diverse objecten, maar ook personages, vast komen te zitten. Deze interdimensionale wereld kent pittige platform-uitdagingen. Het is maar goed dat Zelda allemaal zogeheten echoes heeft verzameld. Je moet deze objecten namelijk inzetten om zo veilig rond te kunnen klauteren. In de Verlaten Wereld zijn verder klassieke dungeons te vinden, dus Zelda-fans kunnen hun hart ophalen hier.

Kan Zelda dit allemaal wel aan? Natuurlijk! Zeker wanneer ze een geheimzinnig zwaard vindt. Ze transformeert dan namelijk in ware strijder, dankzij de Zwaardvechtersvorm. In deze vorm kan Zelda direct aanvallen. Hiermee kun je wegversperringen omhakken en natuurlijk vijanden neerslaan. Echter, Zwaardvechtersvorm is van gelimiteerde duur, dus zorg ervoor dat je het inzet op belangrijke momenten. Verder toont de gameplaytrailer belangrijke personages uit The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom. Maak kennis met Dampé - de techneut die automaatjes voor je bouwt. Deze robots hanteren bijzondere vaardigheden. Pas wel op, want ze kunnen kapot. Naast Dampé kun je genoeg andere NPC's ontmoeten - en ze helpen allemaal de prinses een handje mee.

The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom is beschikbaar vanaf 26 september voor de Nintendo Switch.

Bron: Nintendo
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom

Ontwikkelaar:

Nintendo

Uitgever:

Nintendo

Release:

26 september 2024

Reviewscore:

-

Platforms:

NSW
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord