Dead by Daylight

  • Ontwikkelaar Behaviour Interactive
  • Eerste releasedatum 14 juni 2016
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Horror , Survival
  • Gameliner score -

Dead by Daylight krijgt hoofdstuk in K-pop thema

Dead by Daylight werkt voor het volgende hoofdstuk van de game samen met de producer van BTS. Het hoofdstuk krijgt namelijk een K-Pop thema.

Het nieuwe hoofdstuk van Dead by Daylight heet 'All Kill' en introduceert 'The Trickster', een K-Pop ster die nogal moordlustig is. De surviver die erbij hoort is Yun-Jin, een muziek producer van de fictionele muziekstudio Mightee One. Ontwikkelaar Behaviour Interactive werkte voor dit hoofdstuk samen met Kevin Woo van de K-Pop band U-KISS en DJ Swivel, een Canadese muziek producer die met groepen als BTS heeft gewerkt en meerdere Grammy's heeft gewonnen. Deze personen zorgen ervoor dat de K-Pop industrie en community goed worden neergezet in het nieuwe hoofdstuk van Dead by Daylight. De nieuwe moordenaar was een zanger genaamd Ji-Woon, die jaloers werd op zijn bandgenoten en deze uiteindelijk expres liet sterven in een brand.

Het nieuwe hoofdstuk van Dead by Daylight 'All Kill' is vanaf vandaag live.

BRON IGN

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?