Dead by Daylight krijgt hoofdstuk in K-pop thema

Geplaatst:

Dead by Daylight werkt voor het volgende hoofdstuk van de game samen met de producer van BTS. Het hoofdstuk krijgt namelijk een K-Pop thema.

Het nieuwe hoofdstuk van Dead by Daylight heet 'All Kill' en introduceert 'The Trickster', een K-Pop ster die nogal moordlustig is. De surviver die erbij hoort is Yun-Jin, een muziek producer van de fictionele muziekstudio Mightee One. Ontwikkelaar Behaviour Interactive werkte voor dit hoofdstuk samen met Kevin Woo van de K-Pop band U-KISS en DJ Swivel, een Canadese muziek producer die met groepen als BTS heeft gewerkt en meerdere Grammy's heeft gewonnen. Deze personen zorgen ervoor dat de K-Pop industrie en community goed worden neergezet in het nieuwe hoofdstuk van Dead by Daylight. De nieuwe moordenaar was een zanger genaamd Ji-Woon, die jaloers werd op zijn bandgenoten en deze uiteindelijk expres liet sterven in een brand.

Het nieuwe hoofdstuk van Dead by Daylight 'All Kill' is vanaf vandaag live.

Bron: IGN

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Dead by Daylight

Series

-

Uitgever

Behaviour Interactive

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

14 juni 2016

Ontwikkelaar

Behaviour Interactive

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord