Dead by Daylight verwelkomt Pinhead van Hellraiser

Geplaatst: 8 september 2021 17:06

Dead by Daylight krijgt er weer een nieuwe killer bij: Pinhead van Hellraiser. Je kunt vanaf nu als deze cult griezel spelen en hieronder alvast de trailer bekijken.

De nieuwe killer vroeg om een nieuwe aanpak van ontwikkelaar Behaviour Interactive om de horror van Hellraiser te vertalen naar de speelstijl van Dead by Daylight. Pinhead is namelijk geen typische seriemoordenaar die alles op zijn pad afmaakt. In tegendeel, hij beweegt eigenlijk amper. Hij vermoord survivors niet door ze aan een vleeshaak te rijgen, zoals we gewend zijn van de game. In plaats daarvan gebruikt hij de haken als gereedschap. Als speler heb je de controle over zijn haken in plaats van over de killer zelf en gebruik je deze om survivors te manipuleren.

De Hellraiser update voor Dead by Daylight is nu live.

Bron: YouTube

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Dead by Daylight

Series

-

Uitgever

Behaviour Interactive

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

14 juni 2016

Ontwikkelaar

Behaviour Interactive

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord