Dead Cells meer dan 10 miljoen keer verkocht

Geplaatst:
Aangepast: 5 juni 2023 18:41

De vlag kan uit bij ontwikkelaar en uitgever Motion Twin, want Dead Cells heeft een nieuwe mijlpaal bereikt. De game is inmiddels ruim tien miljoen keer verkocht.

Ergens in de hete zomer van 2018 verscheen Dead Cells voor het eerst op pc en consoles. Op 7 augustus om precies te zijn. Sinds die tijd deed de game het best aardig voor een indiegame. Zelfs zo aardig dat Dead Cells inmiddels een mijlpaal heeft bereikt van tien miljoen verkochte exemplaren. Reden hiervoor is dat Dead Cells regelmatig updates krijgt. Hierdoor blijft de game interessant voor zowel doorgewinterde als nieuwe spelers. De heren en dames van Motion Twin blijven dit voorlopig ook zeker nog doen. Ze hebben aangegeven de game tot in ieder geval 2025 te blijven ondersteunen met regelmatige updates.

Dead Cells3

Dead Cells is momenteel beschikbaar voor pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series en Nintendo Switch.

Bron: Eurogamer
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Dead Cells

Series

-

Uitgever

Motion Twin

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch

Releasedatum

10 mei 2017

Ontwikkelaar

Motion Twin

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord