Series: Dead Cells - The Animated Series verschijnt in 2024

Geplaatst:

Dead Cells behoort tot één van de populairste indiegames die gameland kent. Motion Twin vond het daarom een goed idee om het fenomeen naar de wereld van televisieseries brengen.

Dead Cells - The Animated Series wordt gemaakt door Bobbypills. Deze Franse studio was al verantwoordelijk voor de geanimeerde trailers van Dead Cells, waar de fans dol op waren. De show wordt mede mogelijk gemaakt door Animation Digital Network. Deze Franse animatiestudio specialiseert zich in het streamen van shows en heeft dus ook een patent op Dead Cells - The Animated Series. Ja, de episodes zullen eerst in Frankrijk verschijnen, voordat ze wereldwijd beschikbaar worden gemaakt. Er worden tien afleveringen geproduceerd die per stuk ongeveer zeven minuten duren. Zoals verwacht volgt de serie het plot van de game. De 'beheaded hero' staat centraal en moet een einde maken aan de pandemie die zich verspreid over een vervloekt eiland.

Het gaat meer dan prima met de indiegame van Motion Twin. Recentelijk werd er bekendgemaakt dat Dead Cells meer dan tien miljoen keer verkocht was. Check hier de trailer van Dead Cells: Return to Castlevania.

Dead Cells - The Animated Series komt te verschijnen in 2024.

Bron: Motion Twin
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Dead Cells

Series

-

Uitgever

Motion Twin

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch

Releasedatum

10 mei 2017

Ontwikkelaar

Motion Twin

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord