Laatste update voor Dead Cells: The End is Near

-

Dead Cells-fans mogen nog één keer genieten van een contentupdate. In Dead Cells: The End is Near kunnen spelers aan de slag met nieuwe wapens, vijanden en meer.

De Sore Loser, Doom Bringer en Curser hebben één ding in gemeen: ze beheksen de speler met vloeken. Curses zijn statuseffecten in Dead Cells. Wanneer je beïnvloed bent door vijftig Curses, dan leg je per direct het loodje. Klinkt spannend, of niet? Helemaal als je in het achterhoofd houdt dat er diverse nieuwe biomen worden toegevoegd, genaamd Cursed Biomes. Je kan wel raden welke gevaren hier op de loer liggen. Gelukkig krijgt de Beheaded wat nieuwe speeltjes om de oppositie te lijf te gaan: Anathema, Indulgence en Misericorde. Sterke wapens, maar - you guessed it - kunnen de speler vervloeken wanneer ze onbesuisd gebruikt worden. Verder kunnen spelers rekenen op nieuwe mutaties, legendary affixes en customisation-opties. De originele ontwikkelaar Motion Twin en de support-studio Evil Empire sluiten de trailer af met een bedankje naar de spelers en een opsomming wat deze indiegame qua updates allemaal heeft ontvangen in de laatste zeven jaar. Ondanks dat dit de laatste contentupdate is voor Dead Cells, blijft de game wel ondersteuning ontvangen in de vorm van patches en bug fixes.

Dead Cells is nu beschikbaar voor vrijwel alle moderne platformen.

Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Dead Cells

Ontwikkelaar:

Motion Twin

Uitgever:

Motion Twin

Release:

10 mei 2017

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
PS4
XONE
Mob
NSW
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord