Trailer: Grote verrassing in Dead Cells: Return to Castlevania DLC

Geplaatst: 23 februari 2023 21:14
-

Dead Cells: Return To Castlevania staat voor de deur. Ontwikkelaar Motion Twin heeft daarom een laatste teaser trailer, mét grote verrassing gedeeld.

Dead Cells is een roguelike en Metroidvania die zijn inspiratie uit Castlevania gehaald heeft. Om die reden werd eind vorig jaar dan ook de Dead Cells: Return to Castlevania DLC aangekondigd. Deze DLC brengt ons letterlijk terug naar het Castlevania-tijdperk. Met deze DLC brengt Motion Twin een eerbetoon aan de grondlegger van het Metroidvania-genre door Dracula's kasteel naar de game te brengen. In dit kasteel ga je op avontuur om de vampier uiteindelijk te kunnen verslaan. Hierbij krijg je hulp van Richter Belmond, Alucard en andere bekende Castlevania-personages. Aan het einde van de trailer krijgen we echter een grote verrassing te zien. Er zit namelijk een geheim level verstopt in de Return to Castlevania DLC. In dit geheime level kun je namelijk spelen als niemand minder dan Richter Belmont uit Castlevania zelf.

De Dead Cells: Return to Castlevania DLC verschijnt op 6 maart.

Bron: Motion Twin
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Dead Cells

Ontwikkelaar:

Motion Twin

Uitgever:

Motion Twin

Release:

10 mei 2017

-

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord