Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Dead Cells

  • Ontwikkelaar Motion Twin
  • Eerste releasedatum 10 mei 2017
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Mobile , Nintendo Switch
  • Genre Metroidvania , Roguelike
  • Gameliner score -

Trailer: Grote verrassing in Dead Cells: Return to Castlevania DLC

Dead Cells: Return To Castlevania staat voor de deur. Ontwikkelaar Motion Twin heeft daarom een laatste teaser trailer, mét grote verrassing gedeeld.

Dead Cells is een roguelike en Metroidvania die zijn inspiratie uit Castlevania gehaald heeft. Om die reden werd eind vorig jaar dan ook de Dead Cells: Return to Castlevania DLC aangekondigd. Deze DLC brengt ons letterlijk terug naar het Castlevania-tijdperk. Met deze DLC brengt Motion Twin een eerbetoon aan de grondlegger van het Metroidvania-genre door Dracula's kasteel naar de game te brengen. In dit kasteel ga je op avontuur om de vampier uiteindelijk te kunnen verslaan. Hierbij krijg je hulp van Richter Belmond, Alucard en andere bekende Castlevania-personages. Aan het einde van de trailer krijgen we echter een grote verrassing te zien. Er zit namelijk een geheim level verstopt in de Return to Castlevania DLC. In dit geheime level kun je namelijk spelen als niemand minder dan Richter Belmont uit Castlevania zelf.

De Dead Cells: Return to Castlevania DLC verschijnt op 6 maart.

BRON Motion Twin

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?