Trailer: Dead Cells: Return to Castlevania aangekondigd

Geplaatst: 9 december 2022 17:50

Dead Cells gaat al heel wat jaartjes mee, maar mocht wederom op het podium staan tijdens de pre-show van The Game Awards. Ze hebben namelijk een bijzondere cross-over te pakken.

De naam zegt het al: in Dead Cells: Return to Castlevania keert ontwikkelaar Motion Twin terug naar de oorsprong van het metroidvania-genre. Met een zeer fraaie cinematische trailer wordt de samenwerking aangekondigd. Spelers kunnen zich gaan opmaken om veertien iconische wapens te gebruiken, zoals de Vampire Killer, Throwing Axe en Holy Water. Elk uithoekje van Dracula's kasteel is beschikbaar voor exploratie. Een flinke soundtrack wordt toegevoegd met 51 klassieke Castlevania-tracks. Twaalf van de bekendste tracks, zoals Vampire Killer, Bloody Tears en Simon Belmont's Theme zijn in een nieuw Dead Cells jasje gestoken. Death en Dracula zijn eindbazen, maar eentje blijft geheim voor nu.

Dead Cells heeft een Boss Rush modus. De vorige update, Dead Cells: Everyone Is Here!, is al een tijdje uit.

Dead Cells is nu beschikbaar voor alle moderne platformen. Dead Cells: Return to Castlevania verschijnt in het eerste kwartaal van 2023.

Bron: The Game Awards
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Dead Cells

Series

-

Uitgever

Motion Twin

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch

Releasedatum

10 mei 2017

Ontwikkelaar

Motion Twin

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord