Trailer: Dead Cells: Boss Rush onthuld

Geplaatst:
Aangepast: 5 oktober 2022 21:00

Mocht je geen genoeg krijgen van Dead Cells, dan is er goed nieuws! Nadat in een eerdere update Dead Cells indie games had geëerd met een update genaamd Everyone is Here!, onthult de nieuwste trailer een nieuwe gamemodus genaamd Dead Cells: Boss Rush.

Zoals de naam doet vermoeden, is het met deze nieuwste gratis update mogelijk een reeks aan baasgevechten aan te gaan met je favoriete indie-helden. Vanuit Motion Twin, ontwikkelaar van Dead Cells, wordt aangegeven dat de nieuwe gamemodus is bedoeld om spelers tot het uiterste te drijven in hun skills. Niet alleen vecht je meerdere bazen achter elkaar, elke nieuwe baas is significant moeilijker ten opzichte van de vorige. Hierbij hangt het aantal baasgevechten af van de stage die je kiest. De gespeelde stage, de moeilijkheidsgraad en de hoeveelheid opgelopen schade bepalen in welke mate de speler een beloning ontvangt. Het kan hierbij gaan om het ontgrendelen van wapens, skills, mutaties of outfits.

De nieuwste gratis Dead Cells: Boss Rush is vandaag uitgekomen voor pc en verschijnt later in oktober voor andere consoles.

Bron: Motion Twin
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Dead Cells

Series

-

Uitgever

Motion Twin

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch

Releasedatum

10 mei 2017

Ontwikkelaar

Motion Twin

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord