Dead Cells

  • Ontwikkelaar Motion Twin
  • Eerste releasedatum 10 mei 2017
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Mobile , Nintendo Switch
  • Genre Metroidvania , Roguelike
  • Gameliner score -

Trailer: Dead Cells: Boss Rush onthuld

Mocht je geen genoeg krijgen van Dead Cells, dan is er goed nieuws! Nadat in een eerdere update Dead Cells indie games had geëerd met een update genaamd Everyone is Here!, onthult de nieuwste trailer een nieuwe gamemodus genaamd Dead Cells: Boss Rush.

Zoals de naam doet vermoeden, is het met deze nieuwste gratis update mogelijk een reeks aan baasgevechten aan te gaan met je favoriete indie-helden. Vanuit Motion Twin, ontwikkelaar van Dead Cells, wordt aangegeven dat de nieuwe gamemodus is bedoeld om spelers tot het uiterste te drijven in hun skills. Niet alleen vecht je meerdere bazen achter elkaar, elke nieuwe baas is significant moeilijker ten opzichte van de vorige. Hierbij hangt het aantal baasgevechten af van de stage die je kiest. De gespeelde stage, de moeilijkheidsgraad en de hoeveelheid opgelopen schade bepalen in welke mate de speler een beloning ontvangt. Het kan hierbij gaan om het ontgrendelen van wapens, skills, mutaties of outfits.

De nieuwste gratis Dead Cells: Boss Rush is vandaag uitgekomen voor pc en verschijnt later in oktober voor andere consoles.

BRON Motion Twin

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?