Dead Cells

  • Ontwikkelaar Motion Twin
  • Eerste releasedatum 10 mei 2017
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Mobile , Nintendo Switch
  • Genre Metroidvania , Roguelike
  • Gameliner score -

Trailer: Dead Cells eert indie-games met Everyone Is here!-update

Wat doe je als je niet wordt uitgenodigd voor Super Smash Bros.? Dan geef je je eigen feestje. De nieuwste update voor Dead Cells is een collectie van de beste indie-games.

Ja, Dead Cells nodigt allerlei indie-game helden uit om mee te doen in hun nieuwe update genaamd Everyone Is Here!. De line-up bestaat uit de meest iconische indie-games. Hollow Knight, Blasphemous, Hyper Light Drifter, Guacamelee, Skul en Curse of the Dead Gods zijn erbij. Het is echter niet alleen een verzameling aan Easter Eggs. Spelers krijgen de kans om de unieke wapens uit de betreffende games te gebruiken in Dead Cells. Daarnaast krijg je ook skins en skills van je favoriete indie-helden. Dit is alweer de 26ste update voor Dead Cells.

Dead Cells is nu beschikbaar voor vrijwel alle moderne platformen. De Everyone Is Here!-update heeft nog geen exacte releasedatum voor de consoles, maar is nu beschikbaar op de pc.

BRON Motion Twin

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?