Trailer: Dead Cells eert indie-games met Everyone Is here!-update

Geplaatst: 23 november 2021 13:32
-

Wat doe je als je niet wordt uitgenodigd voor Super Smash Bros.? Dan geef je je eigen feestje. De nieuwste update voor Dead Cells is een collectie van de beste indie-games.

Ja, Dead Cells nodigt allerlei indie-game helden uit om mee te doen in hun nieuwe update genaamd Everyone Is Here!. De line-up bestaat uit de meest iconische indie-games. Hollow Knight, Blasphemous, Hyper Light Drifter, Guacamelee, Skul en Curse of the Dead Gods zijn erbij. Het is echter niet alleen een verzameling aan Easter Eggs. Spelers krijgen de kans om de unieke wapens uit de betreffende games te gebruiken in Dead Cells. Daarnaast krijg je ook skins en skills van je favoriete indie-helden. Dit is alweer de 26ste update voor Dead Cells.

Dead Cells is nu beschikbaar voor vrijwel alle moderne platformen. De Everyone Is Here!-update heeft nog geen exacte releasedatum voor de consoles, maar is nu beschikbaar op de pc.

Bron: Motion Twin
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Dead Cells

Ontwikkelaar:

Motion Twin

Uitgever:

Motion Twin

Release:

10 mei 2017

-

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord