Dead Island 2 verschijnt een week eerder

Geplaatst:

Dead Island 2 is al vaak uitgesteld, een paar keer te vaak zelfs. Ditmaal is er echter goed nieuws: de game is goud gegaan en de horrorgame verschijnt een weekje eerder dan gepland.

Deep Silver en Dambuster Studios kunnen opgelucht ademhalen, want eindelijk is er een vaste releasedatum in zicht voor Dead Island 2. De horrorgame is goud gegaan, wat betekent dat de titel content compleet is. Om de prestatie te vieren hebben de uitgever en ontwikkelaar besloten om de game een week eerder beschikbaar te stellen. De ironie is uiteraard zichtbaar en de ontwikkelaar geeft dat ook toe. Dead Island 2 werd voor het eerst onthuld tijdens de E3 van 2014. Jarenlang hebben de fans gewacht, maar daarom is dit weekje eerder spelen zeker een cadeautje dat ze met open armen ontvangen.

Check hier onze preview van Dead Island 2.

Dead Island 2 komt echt uit op 21 april voor de pc, Xbox-consoles en PlayStation-consoles.

Bron: Dead Island
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Dead Island 2

Series

Dead Island

Uitgever

Deep Silver

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

21 april 2023

Ontwikkelaar

Dambuster Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord