Dead Space Remake is goud gegaan

Geplaatst: 17 december 2022 14:00

Als je vol verwachting zit te wachten op de Dead Space Remake dan is er goed nieuws verschenen. Via Twitter heeft Motive Studios laten weten dat de game goud is gegaan.

Sinds The Callisto Protocol niet aan de verwachten heeft voldaan zitten veel fans met smacht te wachten op Dead Space. De sfeer van Dead Space belooft namelijk een echte horror-ervaring. De ontwikkeling is in ieder geval volgens het plan verlopen, want de game is af en gaat daarom gewoon in januari verschijnen. De afgelopen maanden kregen we steeds meer gameplaybeelden van Dead Space te zien. En zijn een aantal stemacteuren van Dead Space bekendgemaakt. We weten dus dat een aantal bekende terugkeren naar hun oude rol. Het feestelijke nieuws werd door Motive Studios gedeeld via Twitter. In de Tweet bedanken ze ook nog de fans en wordt de releasedatum wederom bevestigd.

De Dead Space remake verschijnt op 27 januari voor de pc, PlayStation 5 en Xbox Series.

Bron: Twitter

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Dead Space (2023)

Series

Dead Space

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

27 januari 2023

Ontwikkelaar

Motive Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord