Dead Space (2023)

  • Ontwikkelaar Motive Studios
  • Eerste releasedatum 27 januari 2023
  • Platformen Pc , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , Horror
  • Gameliner score

Dead Space Remake is goud gegaan

Als je vol verwachting zit te wachten op de Dead Space Remake dan is er goed nieuws verschenen. Via Twitter heeft Motive Studios laten weten dat de game goud is gegaan.

Sinds The Callisto Protocol niet aan de verwachten heeft voldaan zitten veel fans met smacht te wachten op Dead Space. De sfeer van Dead Space belooft namelijk een echte horror-ervaring. De ontwikkeling is in ieder geval volgens het plan verlopen, want de game is af en gaat daarom gewoon in januari verschijnen. De afgelopen maanden kregen we steeds meer gameplaybeelden van Dead Space te zien. En zijn een aantal stemacteuren van Dead Space bekendgemaakt. We weten dus dat een aantal bekende terugkeren naar hun oude rol. Het feestelijke nieuws werd door Motive Studios gedeeld via Twitter. In de Tweet bedanken ze ook nog de fans en wordt de releasedatum wederom bevestigd.

De Dead Space remake verschijnt op 27 januari voor de pc, PlayStation 5 en Xbox Series.

BRON Twitter

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?