Dead Space (2023)

  • Ontwikkelaar Motive Studios
  • Eerste releasedatum 27 januari 2023
  • Platformen Pc , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , Horror
  • Gameliner score

Gameplay: Eerste 18 minuten gameplay Dead Space remake onthuld

Terwijl The Callisto Protocol onder vuur ligt, is de beurt aan de Dead Space-remake om sci-fi horrorfans warm te maken. IGN heeft de exclusieve beelden te pakken: 18 minuten aan pure gameplay.

Ze tonen met deze beelden het intro van Dead Space. Al snel gaat er veel mis terwijl Isaac Clarke en zijn collega's aan boord proberen te komen bij het ruimtestation de USG Ishimura. De taxi crasht en al snel komen ze erachter dat alles naar de tering is gegaan. Isaac moet zien te overleven terwijl het krioelt van de Necromorphs. Isaac is een stukje spraakzamer dan in het origineel. Het intro toont vooral hoe goed de remake eruit ziet op een audiovisueel niveau.

Check hier nog meer gameplaybeelden van de Dead Space-remake.

Dead Space is beschikbaar vanaf 27 januari voor de pc, Xbox Series X|S en PlayStation 5.

BRON IGN

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?