Killzone 2

  • Ontwikkelaar Guerrilla Games
  • Eerste releasedatum 27 februari 2009
  • Platformen PlayStation 3
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Demo Killzone 2 komt eraan

In de week van 5 januari zal er van Killzone 2 een demo verschijnen. Helaas komt deze demo dan alleen uit in Amerika. Het is dus nog even afwachten wanneer hij naar Europa zal komen.

Mocht de demo nog even op zich laten wachten, dan duurt het ook niet meer zo lang voor de game zal verschijnen in Europa. Killzone 2 zal namelijk in Amerika al op 27 februari uitkomen en volgens Kyle Schubel, de uitvoerende directeur, zou de Europese release niet veel later volgen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?