Destiny 2 gaat samenwerking aan met The Witcher

Geplaatst:

Destiny 2 gaat een samenwerking aan met The Witcher. De ontwikkelaar deelde dit nieuws onlangs via het Twitter-kanaal van de game.

De samenwerking gaat van start met het begin van seizoen 23 van Destiny 2, Season of the Wish. We zijn van Bungie wel gewend dat ze samenwerkingen aangaan met andere merken en games. Het afgelopen jaar zijn er al meerdere crossovers voorbij gekomen in de bekende First Person Shooter, waaronder de samenwerking met Among Us. De samenwerking brengt een aantal opties voor cosmetica geïnspireerd door Geralt of Rivia naar de game. Een emote, een finisher, Ghost shell, een schip, Sparrow en ornamenten voor je harnas. Bungie heeft nog niet bekendgemaakt hoe je de nieuwe items kunt krijgen. We weten dus nog niet of de crossover-content komt in de vorm van willekeurige drops, vaste beloningen of beide.

Destiny 2: Season of the Wish gaat op 28 November in première. Met de launch van het nieuwe seizoen komt ook de Witcher content naar de game.

Bron: Twitter Destiny 2

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Destiny 2

Series

Destiny

Uitgever

Activision Blizzard

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

6 september 2017

Ontwikkelaar

Bungie

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord