Destiny 2-uitbreidingen tijdelijk gratis beschikbaar

Geplaatst:

Verschillende Destiny 2-uitbreidingen zijn tijdelijk gratis beschikbaar op de pc en PlayStation. Dat kondigde Sony aan met een trailer.

Destiny 2 verscheen in 2017 op verschillende platformen. Door de jaren heen zijn er verschillende uitbreidingen voor de multiplayer first-person shooter-game verschenen, zoals Destiny 2: Shadowkeep, Destiny 2: Beyond Light en Destiny 2: The Witch Queen. Om de release van de nieuwste uitbreiding, Destiny 2: The Final Shape, te vieren, zijn deze drie uitbreidingen gratis te spelen van 7 mei tot 4 juni op de pc en PlayStation. Op 4 juni verschijnt The Final Shape-uitbreiding op alle platformen. De trailer met de aankondiging is hieronder in zijn geheel te bekijken.

Destiny 2 is beschikbaar op de pc, Xbox Series, Xbox One en de PlayStation 4/5. De uitbreidingen van Destiny 2 zijn gratis beschikbaar van 7 mei tot 4 juni. Lees hier onze Destiny 2 review.

Bron: Sony

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Destiny 2

Series

Destiny

Uitgever

Activision Blizzard

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

6 september 2017

Ontwikkelaar

Bungie

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord