Destiny gaat verder en presenteert Frontiers

-

Vandaag is een belangrijke dag voor Bungie. Op 9 september 2024 viert de ontwikkelaar namelijk het tienjarig bestaan van Destiny. Het verhaal omtrent The Witness zit erop na de release van Destiny 2: The Final Shape, maar ons avontuur in Destiny zet zich verder ik de voortzetting van Destiny met codenaam Frontiers!

Destiny: Frontiers is een belofte van Bungie om de game en de lore nog verder uit te breiden. Het was allang bekend dat de huidige arc ten einde kwam en lang wisten spelers dan ook niet wat te verwachten voor de toekomst van Destiny 2. Daar komt nu dus verandering in want naast codenaam Frontiers is er ook sub codenaam Apollo uit de doeken gedaan. In de blogpost legt Bungie uit dat Destiny in plaats van één grote uitbreiding per jaar, nu twee middelgrote uitbreidingen per jaar lanceert. Daarnaast kan men ook rekenen op vier gratis content updates in het jaar wat het sowieso de moeite maakt om af en toe eens terug te keren naar Destiny. In Codenaam Apollo is het aan de speler om te beslissen welke verhaallijn gevolgd gaat worden. Het begrip van een lineair avontuur schuift dus naar de achtergrond en maakt plaats voor een meer open omgeving waarin je een eigen pad kiest.

destiny Frontiers

In 2025 gaat Destiny: Frontiers officieel van start. Iedere zes maanden verschijnt er een nieuwe release van Codenaam Apollo!

Bron: Bungie
Rudy Wijnberg Mede-eigenaar en Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Destiny 2

Ontwikkelaar:

Bungie

Uitgever:

Activision Blizzard

Release:

6 september 2017

Reviewscore:

Platforms:

PC
PS4
XONE
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord