Detroit: Become Human

  • Ontwikkelaar Quantic Dream
  • Eerste releasedatum 25 mei 2018
  • Platformen Pc , PlayStation 4
  • Genre Interactieve Film
  • Gameliner score

Detroit: Become Human en meer Quantic Dream games komen naar pc

Detroit: Become Human en meer Quantic Dream games komen binnenkort naar de pc. Dit maakte de ontwikkelaar onlangs via Twitter bekend.

Quantic Dream heeft een lange tijd games exclusief voor de PlayStation ontwikkeld. Aan het begin van dit jaar maakte de ontwikkelaar bekend dit niet langer meer te gaan doen. Het was dus slechts een kwestie van tijd voordat hun bekendste games ook op andere platformen gingen verschijnen. Quantic Dream heeft nu bekendgemaakt dat Detroit: Become Human, Heavy Rain en Beyond: Two Souls later dit jaar naar de pc komen. Deze drie games komen het eerste jaar exclusief naar de Epic Games Store.

Detroit: Become Human is momenteel te spelen op de PlayStation 4. Heavy Rain en Beyond: Two Souls zijn momenteel te spelen op PlayStation 3 en PlayStation 4. Deze drie games verschijnen later dit jaar op pc.

BRON Quantic Dream

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?