Detroit: Become Human en meer Quantic Dream games komen naar pc

Geplaatst: 21 maart 2019 12:00
Aangepast: 21 maart 2019 12:01

Detroit: Become Human en meer Quantic Dream games komen binnenkort naar de pc. Dit maakte de ontwikkelaar onlangs via Twitter bekend.

Quantic Dream heeft een lange tijd games exclusief voor de PlayStation ontwikkeld. Aan het begin van dit jaar maakte de ontwikkelaar bekend dit niet langer meer te gaan doen. Het was dus slechts een kwestie van tijd voordat hun bekendste games ook op andere platformen gingen verschijnen. Quantic Dream heeft nu bekendgemaakt dat Detroit: Become Human, Heavy Rain en Beyond: Two Souls later dit jaar naar de pc komen. Deze drie games komen het eerste jaar exclusief naar de Epic Games Store.

Detroit: Become Human is momenteel te spelen op de PlayStation 4. Heavy Rain en Beyond: Two Souls zijn momenteel te spelen op PlayStation 3 en PlayStation 4. Deze drie games verschijnen later dit jaar op pc.

Bron: Quantic Dream
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Detroit: Become Human

Series

-

Uitgever

Sony

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4

Releasedatum

25 mei 2018

Ontwikkelaar

Quantic Dream

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord