Detroit: Become Human

  • Ontwikkelaar Quantic Dream
  • Eerste releasedatum 25 mei 2018
  • Platformen Pc , PlayStation 4
  • Genre Interactieve Film
  • Gameliner score

Trailer: Detroit: Become Human pc releasedatum vrijgegeven

De releasedatum van de pc-versie voor Detroit: Become Human is vrijgegeven. Dit laat ontwikkelaar Quantic Dream weten via IGN.

De trailer toont ons wat memorabele momenten van Detroit: Become Human. Tijdens de gameplay beelden geeft de android Connor een speech over de kwestie van vrijheid in keuzes maken, wat natuurlijk een centraal punt is in Detroit: Become Human. De beschrijving van de trailer geeft aan dat er grafische verbeteringen zijn gemaakt voor de game. Eerder dit jaar werd al bekend gemaakt dat er meerdere games van Quantic Dream naar de pc arriveren.

Detroit: Become Human verschijnt op 12 december voor de pc, exclusief voor de Epic Games Store. De game is echter nu al beschikbaar voor de PlayStation 4.

BRON YouTube

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?