Trailer: Detroit: Become Human pc releasedatum vrijgegeven

Geplaatst: 20 november 2019 13:25
Aangepast: 20 november 2019 13:25

De releasedatum van de pc-versie voor Detroit: Become Human is vrijgegeven. Dit laat ontwikkelaar Quantic Dream weten via IGN.

De trailer toont ons wat memorabele momenten van Detroit: Become Human. Tijdens de gameplay beelden geeft de android Connor een speech over de kwestie van vrijheid in keuzes maken, wat natuurlijk een centraal punt is in Detroit: Become Human. De beschrijving van de trailer geeft aan dat er grafische verbeteringen zijn gemaakt voor de game. Eerder dit jaar werd al bekend gemaakt dat er meerdere games van Quantic Dream naar de pc arriveren.

Detroit: Become Human verschijnt op 12 december voor de pc, exclusief voor de Epic Games Store. De game is echter nu al beschikbaar voor de PlayStation 4.

Bron: YouTube
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Detroit: Become Human

Series

-

Uitgever

Sony

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4

Releasedatum

25 mei 2018

Ontwikkelaar

Quantic Dream

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord