Detroit: Become Human

  • Ontwikkelaar Quantic Dream
  • Eerste releasedatum 25 mei 2018
  • Platformen Pc , PlayStation 4
  • Genre Interactieve Film
  • Gameliner score

Detroit: Become Human ontwikkelaar komt binnenkort met nieuws

Detroit: Become Human ontwikkelaar Quantic Dream komt binnenkort met nieuws. Dit heeft de Franse ontwikkelstudio laten weten op Twitter.

Quantic Dream kennen we naast Detroit: Become Human ook van Beyond: Two Souls, Heavy Rain en Fahrenheit. Het zijn allemaal verhalende games, waarbij jij regie hebt over hoe het verhaal uiteindelijk gaat aflopen. De ontwikkelaar heeft via een Tweet op Twitter laten weten dat ze snel een aankondiging gaan doen van een nieuw project waarmee ze bezig zijn.

Detroit: Become Human is de laatste game van ontwikkelaar Quantic Dream. De game verscheen op 25 mei 2018, exclusief voor de PlayStation 4.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?