Check hier alle The Game Awards 2023 content

Detroit: Become Human

  • Ontwikkelaar Quantic Dream
  • Eerste releasedatum 25 mei 2018
  • Platformen Pc , PlayStation 4
  • Genre Interactieve Film
  • Gameliner score

Downloadnieuws: PES 2019 wordt ingeruild voor Detroit Become Human op PS Plus

PlayStation verwijdert Pro Evolution Soccer 2019 als gratis PlayStation Plus-game voor de maand juli uit de bundel. In plaats daarvan kunnen abonnees met de game Detroit: Become Human aan de slag. Dit heeft Sony PlayStation laten weten via haar officiële blog.

Het is zeer uitzonderlijk dat Sony gratis games schrapt nadat deze eerder aangekondigd zijn. Op de PlayStation Blog schrijft de Japanse hardwarefabrikant dat ze Pro Evolution Soccer 2019 vervangen voor de Digital Deluxe Edition van Detroit: Become Human. Het is onduidelijk waarom deze footie uit de bundel is geschrapt.

Op de social media kanalen van Sony gaan er flink wat klachten rond over de keuze van Sony. Dit kan wel eens aanleiding geweest zijn voor Sony om andere keuzes te maken. Pro Evolution Soccer 2019 is namelijk al een jaar oud en is niet zo heel erg geliefd. Detroit: Become Human is daarentegen meer dan het dubbele van je geld waard.

Lees de review van Detroit: Become Human op onze website.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?