Detroit: Become Human

  • Ontwikkelaar Quantic Dream
  • Eerste releasedatum 25 mei 2018
  • Platformen Pc , PlayStation 4
  • Genre Interactieve Film
  • Gameliner score

Detroit: Become Human is meer dan twee miljoen keer verkocht

Ieder jaar komen er goede games uit en dit jaar was Detroit: Become Human er één van. Ontwikkelaar Quantic Dreams heeft bekend mogen maken dat de game inmiddels ruim twee miljoen keer verkocht is.

Afgelopen jaar zijn er weer een aantal mooie games uitgekomen. Vraag een willekeurige gamer welke game het meest is bijgebleven en je krijgt verschillende antwoorden. Detroit: Become Human zal waarschijnlijk niet heel snel genoemd worden, maar toch heeft de game het wel goed gedaan. Quantic Dreams heeft bekendgemaakt dat de game ruim twee miljoen keer verkocht is. Dit terwijl de game afgelopen mei is uitgekomen. Dat is totaal niet slecht, want daarmee doet Detroit: Become Human het beter dan andere David Cage-games als Fahrenheit, Heavy Rain en Beyond: Two Souls.

onbekend

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?