Diablo IV customization en art vrijgegeven

Geplaatst: 1 juli 2021 13:30

Het is weer tijd voor de driemaandelijkse update van Diablo IV. Ditmaal krijgen we inzicht op de personage customization, art van de game en meer.

In Diablo IV is het natuurlijk belangrijk dat je je eigen personage kunt maken. In deze actie/RPG krijgen spelers dus ook meer vrijheid dan ooit in customization. Zo is er een nieuw kleurensysteem, waardoor je je pantsers diverse kleurtjes kan geven. De textures hebben ook een flinke upgrade ontvangen. We zien een aantal van de nieuwe vijanden namelijk de Blood Bishop en de Skeleton Lord. Voor menig Diablo-fan is er heel wat te ontdekken in het artikel. Zo zien we wederom nieuwe beelden van de Rogue-class in Diablo IV. Het YouTube-kanaal van Diablo heeft een hele line-up aan video's geüpload die ons meer tonen van de personages, art en meer. Deze video's zijn te vinden via de onderstaande link in de tweet.

Diablo IV verschijnt in 2022 voor de pc en consoles. Helaas verschijnt Diablo IV niet meer in 2021.

Bron: Blizzard
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Diablo IV

Series

Diablo

Uitgever

Blizzard Entertainment

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

6 juni 2023

Ontwikkelaar

Blizzard Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord