Diablo IV

  • Ontwikkelaar Blizzard Entertainment
  • Eerste releasedatum 6 juni 2023
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , RPG , Dungeon Crawler
  • Gameliner score -

Diablo IV customization en art vrijgegeven

Het is weer tijd voor de driemaandelijkse update van Diablo IV. Ditmaal krijgen we inzicht op de personage customization, art van de game en meer.

In Diablo IV is het natuurlijk belangrijk dat je je eigen personage kunt maken. In deze actie/RPG krijgen spelers dus ook meer vrijheid dan ooit in customization. Zo is er een nieuw kleurensysteem, waardoor je je pantsers diverse kleurtjes kan geven. De textures hebben ook een flinke upgrade ontvangen. We zien een aantal van de nieuwe vijanden namelijk de Blood Bishop en de Skeleton Lord. Voor menig Diablo-fan is er heel wat te ontdekken in het artikel. Zo zien we wederom nieuwe beelden van de Rogue-class in Diablo IV. Het YouTube-kanaal van Diablo heeft een hele line-up aan video's geüpload die ons meer tonen van de personages, art en meer. Deze video's zijn te vinden via de onderstaande link in de tweet.

Diablo IV verschijnt in 2022 voor de pc en consoles. Helaas verschijnt Diablo IV niet meer in 2021.

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?