Disney Epic Mickey: Rebrushed kent releasedatum

-

Heb je een passie voor verven, knaagdieren of ben je gewoon een enorme kwast? Goed nieuws: hier is de releasedatum van Disney Epic Mickey: Rebrushed!

De lanceringsdatum werd via een nieuwe trailer vrijgegeven. Disney Epic Mickey: Rebrushed is een remake van de eerste Epic Mickey-game. De ontwikkelaar achter de game, genaamd Purple Lamp, klinkt wellicht bekend in de oren. Deze studio is namelijk verantwoordelijk voor de remake van SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom. In Disney Epic Mickey: Rebrushed gaat de iconische muis op avontuur in Geweestland. Deze wereld zit vol met vergeten Disney-figuren. Het is aan jou om uit te groeien tot de held die Geweestland nodig heeft en je bepaalt het lot van de vele personages die hier wonen. Lijkt het je al wat? Check dan vooral de Collector's Edition.

Disney Epic Mickey: Rebrushed is beschikbaar vanaf 24 september voor de pc, Xbox-consoles, PlayStation-consoles en Nintendo Switch.

Bron: THQ Nordic
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Disney Epic Mickey: Rebrushed

Ontwikkelaar:

Purple Lamp Studios

Uitgever:

THQ Nordic

Release:

24 september 2024

Reviewscore:

Platforms:

PC
PS4
XONE
NSW
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord