Dit is er nieuw in Disney Epic Mickey: Rebrushed

-

Disney Epic Mickey: Rebrushed komt eraan, dus het wordt tijd om eens wat dieper in de game te duiken. In de nieuwste Deep Dive video leren we wat er nieuw is in deze remaster.

Epic Mickey is terug en magischer dan ooit. Warren Spector, de creative director achter het origineel, heeft samengewerkt met THQ Nordic en Purple Lamp om Disney Epic Mickey: Rebrush naar moderne platforms te brengen. Spector benadrukt in de nieuwste Deep Dive video het belang van deze remaster om twee redenen: het upgraden van de graphics en mechanics voor de nieuwe consoles, en het opnieuw introduceren van het tijdloze verhaal van Mickey's avontuur. Met vernieuwde graphics, verbeterde camerabesturing en een verbeterde gebruikersinterface blijft Epic Mickey: Rebrush trouw aan de kern van de gameplay. Spelers gaan nog steeds aan de slag met Mickey's verf en verdunner, die de wereld veranderen en invloed hebben op de uitkomst van hun avontuur. Er zijn wel nieuwe vaardigheden in de vorm van de Sprint, Dash en Ground Pound geïntroduceerd. Op gamescom kregen we een voorproefje van de remaster. Lees er alles over in onze preview van Disney Epic Mickey: Rebrushed.

Disney Epic Mickey: Rebrushed verschijnt 24 september voor de pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series en Nintendo Switch.

Bron: THQ Nordic
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Disney Epic Mickey: Rebrushed

Ontwikkelaar:

Purple Lamp Studios

Uitgever:

THQ Nordic

Release:

24 september 2024

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
PS4
XONE
NSW
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord