Met je kwast dopen in Epic Mickey: Rebrushed

Geplaatst:
Aangepast: 24 februari 2024 16:38

Disney games komen lang niet altijd even goed uit de verf, maar één van de betere (meer recente) games is toe aan een remake. Disney Epic Mickey: Rebrushed komt namelijk nog dit jaar naar de Nintendo Switch.

In Disney Epic Mickey: Rebrushed nemen we wederom controle over niemand minder dan Mickey Mouse. De Disney mascotte stuit in de kamer van Yen Sid op een mysterieuze pot verf, maar knoeit per ongeluk allerhande voorwerpen over een maquette. Natuurlijk duurt het niet lang alvorens Mickey zelf eindigt in een wereld vol Disney rejects. De remake is ondergebracht bij THQ Nordic die de taak heeft gekregen om een één-op-één remake te realiseren. Het origineel kent een release uit 2010 voor de Nintendo Wii. Nu, ruim dertien jaar later, keert de muis terug in Disney Epic Mickey: Rebrushed. Check nu de beelden hieronder om te zien hoe de uitgever het ervanaf brengt.

Disney Epic Mickey: Rebrushed verschijnt nog in 2024 voor de Nintendo Switch. Meer lezen over Disney games? Check dan hier onze Disney Illusion Island review!

Bron: Nintendo
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Disney Epic Mickey: Rebrushed

Series

-

Uitgever

THQ Nordic

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

2024

Ontwikkelaar

Purple Lamp Studios

Gameliner Awards

-

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord