Dit is de datum van Warhammer Skulls 2023

Geplaatst:
Aangepast: 17 mei 2023 19:57

Hopelijk ben je klaar voor de bruutste games in het Warhammer-universum. De Warhammer Skulls Games Showcase keert namelijk terug en een aantal grote games zijn onderdeel van de line-up.

Warhammer Skulls is een evenement dat draait om - je raadt het al - Warhammer. Het evenement wordt gehost door acteur Rahul Kohli. De beste man is tevens een stemacteur in Warhammer 40,000: Boltgun. De shooter gaat een opkomst maken tijdens het evenement, maar ook grote titels, zoals Space Marine 2 en Darktide staan op de planning. Games Workshop viert veertig jaar aan Warhammer-genot en hier kunnen spelers uiteraard van meegenieten. Zo zijn de vele Warhammer-games de gehele week met korting aan te schaffen.

Warhammer Skulls 2023 is te bekijken op 25 mei vanaf 18:00 uur. Kom vooral terug naar Gameliner om al het nieuws te lezen!

Bron: Warhammer
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Warhammer 40,000: Space Marine 2

Series

Warhammer

Uitgever

Focus Entertainment

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

9 september 2024

Ontwikkelaar

Saber Interactive

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord