Total War: Warhammer III

  • Ontwikkelaar Creative Assembly
  • Eerste releasedatum 17 februari 2022
  • Platformen Pc
  • Genre Actie , Strategie
  • Gameliner score

Warhammer Skulls-evenement keert terug

Warhammer-fans, opgelet! Het Warhammer Skulls-evenement keert terug en geeft je meest geanticipeerde Warhammer-games een podium in de spotlight.

For the emperor! Het Warhammer Skulls-evenement is terug en heeft meteen ook een gedeelte van de line-up vrijgegeven. De aankomende games in het Warhammer-universum krijgen de nodige liefde. Zo kunnen we Warhammer 40;000: Darktide en Warhammer 40;000: Space Marine 2 verwachten. Warhammer 40;000: Darktide's releasedatum werd onlangs vrijgegeven. Daarnaast kunnen we ons klaarmaken voor de nieuwste updates voor Total War: Warhammer III, Warhammer 40,000: Battlesector en Warhammer: Vermintide 2.

Benieuwd naar de meest recente Warhammer-games? Bekijk dan hier onze review van Total War: Warhammer III en hier kun je onze review van Warhammer 40,000: Chaos Gate - Daemonhunters checken.

Warhammer Skullsevenement

Het Warhammer Skulls-evenement begint op 1 juni om 19 uur Nederlandse tijd en is live t/m 8 juni. Naar welke Warhammer-games kijk jij uit?

BRON Warhammer

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?