Warhammer Skulls-evenement keert terug

Geplaatst: 23 mei 2022 19:03

Warhammer-fans, opgelet! Het Warhammer Skulls-evenement keert terug en geeft je meest geanticipeerde Warhammer-games een podium in de spotlight.

For the emperor! Het Warhammer Skulls-evenement is terug en heeft meteen ook een gedeelte van de line-up vrijgegeven. De aankomende games in het Warhammer-universum krijgen de nodige liefde. Zo kunnen we Warhammer 40;000: Darktide en Warhammer 40;000: Space Marine 2 verwachten. Warhammer 40;000: Darktide's releasedatum werd onlangs vrijgegeven. Daarnaast kunnen we ons klaarmaken voor de nieuwste updates voor Total War: Warhammer III, Warhammer 40,000: Battlesector en Warhammer: Vermintide 2.

Benieuwd naar de meest recente Warhammer-games? Bekijk dan hier onze review van Total War: Warhammer III en hier kun je onze review van Warhammer 40,000: Chaos Gate - Daemonhunters checken.

Het Warhammer Skulls-evenement begint op 1 juni om 19 uur Nederlandse tijd en is live t/m 8 juni. Naar welke Warhammer-games kijk jij uit?

Bron: Warhammer
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Total War: Warhammer III

Series

Total War

Uitgever

SEGA

Reviewscore

Platforms

Pc

Releasewindow

17 februari 2022

Ontwikkelaar

Creative Assembly

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord