Dit is Deep Rock Galactic: Season 05 - Drilling Deeper

-

Het vijfde seizoen van Deep Rock Galactic staat voor de deur. Lees hier alles wat je moet weten over Deep Rock Galactic: Season 05 - Drilling Deeper!

Het heeft even mogen duren, maar dan heb je ook wat. De dwergen kunnen opnieuw de mijn induiken om de nieuwe missiesoort uit te proberen, genaamd Deep Scan. Zoals de titel doet vermoeden moet je eerst Resonance Crystals vinden door gebruik te maken van een scansysteem. Zodra deze rocks and stones zijn gescand, wordt de mijnlift naar beneden geroepen. Spring aan boord, want we graven flink diep. De dwergen moeten de lift vrijhouden van het wilde leven op Hoxxes IV. Eenmaal beneden arriveer je in de Morkite Geode en kun je de waardevolle Morkite Seeds binnen harken. Top en hoe komen we nou weer boven? Pak een paar Jet Boots en vlieg naar de oppervlakte - de drop pod blijft namelijk geen eeuwen wachten.

Kijk, dat is top. Naast de Deep Scan-missiesoort kunnen spelers aan de slag met een nieuw seizoensevenement, genaamd Core Stone. De R&D-divisie van Deep Rock Galactic wil deze stenen graag onderzoeken, maar dat gaat nog niet zo makkelijk. Zodra de stenen gestoord worden, breekt er een portaal open, waaruit nieuwe monsters gekropen komen. De Corespawn Crawlers belagen de speler met een moordende intentie. Deze wezens zijn overigens niet de enige nieuwe monsters. De Glyphid Stalker, Vartok Scalebramble en Barrage Infector maken de mijnen nog onveiliger dan ooit tevoren. Gelukkig kunnen spelers genoeg nieuwe Overclocks verdienen om zo een vuist te maken tegen de koelbloedige dreiging. Denk je dat het nog steeds een peulenschil wordt? Check dan vooral de nieuwe moeilijkheidsgraad, genaamd Hazard 5+. Verder kunnen spelers genieten van een nieuwe battle pass, een verse DLC en een berg aan andere contentopties. Kers op de taart? Twerk-moves voor de dwergen, uiteraard.

Deep Rock Galactic is nu beschikbaar voor de pc, Xbox-consoles en PlayStation-consoles. Season 05 - Drilling Deeper verschijnt op 13 juni voor de pc. De console-versie krijgt twee weken later de update binnen.

Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Deep Rock Galactic

Ontwikkelaar:

Ghost Ship Games

Uitgever:

Coffee Stain Publishing

Release:

28 februari 2018

Reviewscore:

Platforms:

PC
PS4
XONE
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord