RAGE 2

  • Ontwikkelaar id Software
  • Eerste releasedatum 14 mei 2019
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Google Stadia
  • Genre Actie , First-Person Shooter , Open-World
  • Gameliner score

Dit staat RAGE 2 na release te wachten

Ondanks dat RAGE 2 nog moet verschijnen, heeft Bethesda nu wel alvast de plannen vrijgegeven voor na de release van de game. Via het Twitterkanaal van RAGE 2 staat te lezen wat ons allemaal te wachten staat.

In het overzicht staan de komende drie maanden gedetailleerd beschreven en er is te zien dat er in ieder geval elke maand nieuwe weapons skins en wasteland challenges aan de game worden toegevoegd. Ook vindt er iedere maand en nieuw world event plaats. De eerste echte betaalde uitbreiding voor de game zien we in augustus tegemoet. Het tweede DLC-pakket staat gepland voor komende herfst. Bekijk in onderstaande tweet het overzicht tot dusver.

RAGE 2 komt uit op 14 mei voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

BRON Twitter

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?