Check hier alle THQ Nordic Showcase content

RAGE 2

  • Ontwikkelaar id Software
  • Eerste releasedatum 14 mei 2019
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Google Stadia
  • Genre Actie , First-Person Shooter , Open-World
  • Gameliner score

Releasedatum RAGE 2-DLC Rise of the Ghosts bekendgemaakt

Tijdens de E3 werd de trailer getoond van de eerste uitbreiding voor RAGE 2. De Rise of the Ghosts-DLC kende lange tijd nog geen exacte releasedatum, maar daar is nu verandering in gebracht.

Als je al sinds de E3 reikhalzend naar deze RAGE 2-uitbreiding uitkijkt dan kan ik je geruststellen, want je hoeft niet veel langer meer te wachten. Tegen het einde van deze maand is de DLC beschikbaar. Rise of the Ghosts brengt een gloednieuwe verhaallijn met zich mee, een nieuwe vijandelijke factie en een nieuwe regio om te verkennen. Ook worden een nieuw wapen, een nieuwe vaardigheid en een nieuw voertuig geïntroduceerd.

onbekend

RAGE 2 Rise of the Ghosts verschijnt op 26 september voor pc, Xbox One en PlayStation 4.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?