RAGE 2

  • Ontwikkelaar id Software
  • Eerste releasedatum 14 mei 2019
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Google Stadia
  • Genre Actie , First-Person Shooter , Open-World
  • Gameliner score

Trailer: RAGE 2 Rise of the Ghosts DLC getoond tijdens E3

De persconferentie van Bethesda zit tjokvol mooie nieuwigheid, maar oudere games mogen natuurlijk niet ontbreken. Zo passeert ook het onlangs verschenen RAGE 2 het strijdtoneel met de Rise of the Ghosts DLC.

RAGE 2 is nog lang niet uitgeraasd en dat was duidelijk te zien tijdens de E3-presentatie van Bethesda. Zo toonden zij welke nieuwe features we later dit jaar allemaal kunnen verwachten. Zo werd een voorproefje van de nieuwe Rise of the Ghosts DLC getoond, die later dit jaar verschijnt. Deze nieuwe DLC brengt onder andere nieuwe vijanden, een nieuwe factie en nieuwe voertuigen met zich mee. Zo kun je bijvoorbeeld een mechsuit besturen en kun je het opnemen tegen een enorme zandworm. Verder belooft Bethesda ook nog nieuwe speelmodi, meer verhaal en nog veel meer naar RAGE 2 te brengen.

RAGE 2 is momenteel te spelen op de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Wekelijks komen er gratis nieuwe features en events naar de game. De eerste betaalde DLC Rise of the Ghosts verschijnt later dit jaar.

BRON Bethesda

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?