RAGE 2

  • Ontwikkelaar id Software
  • Eerste releasedatum 14 mei 2019
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Google Stadia
  • Genre Actie , First-Person Shooter , Open-World
  • Gameliner score

Rage 2 krijgt nieuwe uitbreiding genaamd TerrorMania

Shooter Rage 2 krijgt een nieuwe DLC uitbreiding genaamd TerrorMania. Bethesda laat dit weten via een persbericht.

In de tweede uitbreiding van RAGE 2 verkennen spelers The Deadlands. De DLC heeft een horrorthema, waarin je veel ondode skeletten gaat bevechten. Het is aan de speler om de vloek te stoppen. TerrorMania geeft de spelers een nieuw wapen, een groot zwaard dat ook dient als sleutel. Deze sleutel zorgt ervoor dat je de poorten tussen realiteiten kan openen. Bekende locaties van Rage 2 keren terug in een nieuw jasje, maar nieuwe locaties zijn echter ook aanwezig. Er is een deluxe versie van de DLC beschikbaar die extra missies en skins bevat.

onbekend

Rage 2: TerrorMania komt op 14 november uit voor de pc, Xbox One en PlayStation 4.

BRON Bethesda

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?