Downloadnieuws: Dit zijn de PlayStation Plus games voor december

Geplaatst:

Het is weer tijd voor de PlayStation Plus games van december. Grand Theft Auto V, Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin en nog een aantal andere games zijn deze maand gratis te downloaden voor abonnees.

Naast de games die we al noemden hierboven zijn ook Metal Hellslinger, MotoGP 23, Salt and Sacrifice, Moonscars, Mega Man 11, Gigabash, Grime, Tinykin, Prodeus, Shadowrun Returns, Shadowrun: Dragonball en Shadowrun: Hong Kong maken deze maand deel uit van de PlayStation Plus games. Ben je in het bezit van een PlayStation Premium account? Dan komen er ook nog een aantal klassieke PlayStation games bij die je gratis kunt downloaden. Ben je een beetje bedroefd dat je nog meer dan een jaar moet wachten op GTA 6? Dan kun je in ieder geval GTA V alvast gratis spelen als PlayStation Plus abonnee. Voor de Final Fantasy fan is Stranger of Paradise wellicht interessanter. De game is ontwikkeld door Team Ninja brengt een gloednieuwe kijk op de Final Fantasy-serie.

De PlayStation Plus games van december zijn gratis te downloaden met een PlayStation Plus abonnement vanaf 19 december.

Bron: PlayStation Blog

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Grand Theft Auto V

Uitgever

Rockstar Games

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

17 september 2013

Ontwikkelaar

Rockstar North

Gameliner Awards

Beste game van 2013

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord