Downloadnieuws: Epic Games Store geeft Death Stranding gratis weg

Geplaatst: 19 mei 2023 08:30
Aangepast: 19 mei 2023 10:30
-

De Epic Games Store opent hun Mega Sale met het gratis weggeven van een populaire game van Kojima. Je kunt Death Stranding momenteel gratis downloaden in de Epic Store.

De Mega Sale komt ieder jaar terug in de Epic Games Store en biedt een hoop games voor een mooie prijs aan. Naast de korting op veel games geeft Epic een aantal grote games gratis weg die één voor één bekend worden gemaakt via de 'Vault'. Iedere game is voor een korte tijd gratis te downloaden. Voor de eerste gratis game gaf Epic al een aantal hints weg en de community was er snel achter dat Death Stranding de eerste gratis game zou worden. Iedere game is precies een week te claimen, beginnend op donderdag om 17:00 uur. Als je de gratis games claimt, blijven ze voor altijd in je account en kun je ze dus gratis blijven spelen. Een mooie manier om je voor te bereiden op de komst van het vervolg. Kojima onthulde Death Stranding 2 namelijk tijdens de Game Awards van 2022.

Death Stranding is gratis te downloaden tot en met donderdag 25 mei om 17:00 uur.

Bron: Twitter

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Death Stranding

Ontwikkelaar:

Kojima Productions

Uitgever:

Sony Interactive Entertainment

Release:

8 november 2019

Pc, PlayStation 4, PlayStation 5

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord