Check hier alle Summer Game Fest 2023 content

Death Stranding

  • Ontwikkelaar Kojima Productions
  • Eerste releasedatum 8 november 2019
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , PlayStation 5
  • Genre Actie , Avonturen
  • Gameliner score

Downloadnieuws: Epic Games Store geeft Death Stranding gratis weg

De Epic Games Store opent hun Mega Sale met het gratis weggeven van een populaire game van Kojima. Je kunt Death Stranding momenteel gratis downloaden in de Epic Store.

De Mega Sale komt ieder jaar terug in de Epic Games Store en biedt een hoop games voor een mooie prijs aan. Naast de korting op veel games geeft Epic een aantal grote games gratis weg die één voor één bekend worden gemaakt via de 'Vault'. Iedere game is voor een korte tijd gratis te downloaden. Voor de eerste gratis game gaf Epic al een aantal hints weg en de community was er snel achter dat Death Stranding de eerste gratis game zou worden. Iedere game is precies een week te claimen, beginnend op donderdag om 17:00 uur. Als je de gratis games claimt, blijven ze voor altijd in je account en kun je ze dus gratis blijven spelen. Een mooie manier om je voor te bereiden op de komst van het vervolg. Kojima onthulde Death Stranding 2 namelijk tijdens de Game Awards van 2022.

Death Stranding is gratis te downloaden tot en met donderdag 25 mei om 17:00 uur.

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?