Tchia

  • Ontwikkelaar Awaceb
  • Eerste releasedatum 21 maart 2023
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , PlayStation 5
  • Genre Avonturen , Simulatie , Open-World , Indie
  • Gameliner score

Downloadnieuws: PlayStation Plus games van maart bekendgemaakt

De line-up van de PlayStation Plus games voor maart is bekendgemaakt door PlayStation. Onder andere Tchia, Uncharted: Legacy of Thieves en Ghostwire Tokyo voegen zich bij de catalogus.

De nieuwe games zijn vanaf 21 maart te spelen vanuit de PlayStation Plus catalogus. Tchia is een avonturen game met prachtige omgevingen die is geïnspireerd door Nieuw Caledonië. Uncharted: Legacy of Thieves kennen we inmiddels natuurlijk allemaal wel. De actie game van Naughty Dog neemt je mee op een archeologische reis over de wereld, samen met Nathan Drake en Chloe Frazer. Ghostwire Tokyo is weer heel andere koek: in deze game vecht je tegen dodelijke, bovennatuurlijke krachten die de stad Tokio over hebben genomen. Naast deze drie games komen ook Tom Clancy's Rainbow Six Extraction, Life is Strange: True Colors, Immortals Fenys Rising, Life is Strange 2, Dragon Ball Z: Kakarot, Street Fighter V Champion Edition, Untitled Goose Game en nog een aantal games naar de catalogus van PlayStation Plus.

De nieuwe PlayStation Plus games zijn vanaf 21 maart te spelen voor abonnementhouders.

BRON Twitter

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?