Downloadnieuws: PlayStation Plus games van maart bekendgemaakt

Geplaatst:

De line-up van de PlayStation Plus games voor maart is bekendgemaakt door PlayStation. Onder andere Tchia, Uncharted: Legacy of Thieves en Ghostwire Tokyo voegen zich bij de catalogus.

De nieuwe games zijn vanaf 21 maart te spelen vanuit de PlayStation Plus catalogus. Tchia is een avonturen game met prachtige omgevingen die is geïnspireerd door Nieuw Caledonië. Uncharted: Legacy of Thieves kennen we inmiddels natuurlijk allemaal wel. De actie game van Naughty Dog neemt je mee op een archeologische reis over de wereld, samen met Nathan Drake en Chloe Frazer. Ghostwire Tokyo is weer heel andere koek: in deze game vecht je tegen dodelijke, bovennatuurlijke krachten die de stad Tokio over hebben genomen. Naast deze drie games komen ook Tom Clancy's Rainbow Six Extraction, Life is Strange: True Colors, Immortals Fenys Rising, Life is Strange 2, Dragon Ball Z: Kakarot, Street Fighter V Champion Edition, Untitled Goose Game en nog een aantal games naar de catalogus van PlayStation Plus.

De nieuwe PlayStation Plus games zijn vanaf 21 maart te spelen voor abonnementhouders.

Bron: Twitter

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Tchia

Series

-

Uitgever

Awaceb

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Nintendo Switch, PlayStation 5

Releasewindow

21 maart 2023

Ontwikkelaar

Awaceb

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord