Trailer: Ga vanaf maart op avontuur met Tchia

Geplaatst: 23 februari 2023 23:35

State of Play bracht tropische beelden de huiskamers in, want Tchia kwam even voorbij tijdens de presentatie. Naast nieuwe beelden kregen we ook een nieuwe releasedatum voorgeschoteld.

Wat is er nou lekkerder dan je wanen in een tropisch oord? Niet veel. En dat is precies de vibe die Tchia met zich meebrengt. Toch kom je van een koude kermis thuis als je denkt dat je lekker kan luieren op een bounty eiland met een zinderende zon en een wit strand. In Tchia moet je namelijk het avontuur aangaan, zoals ook de nieuwe trailer laat zien. Tchia werd eerder uitgesteld, maar kreeg tijdens de State of Play van Sony een nieuwe releasedatum en de game laat niet zo heel lang meer op zich wachten. De wereld waarin je je begeeft in Tchia is geïnspireerd op Nieuw-Caladonië. Een klein Frans eilandje aan de oostkust van Australië.

Tchia verschijnt op 21 maart voor pc, PlayStation 4 en PlayStation 5.

Bron: Sony
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Tchia

Series

-

Uitgever

Awaceb

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, PlayStation 5

Releasewindow

21 maart 2023

Ontwikkelaar

Awaceb

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord