Tchia

  • Ontwikkelaar Awaceb
  • Eerste releasedatum Q1 2023
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , PlayStation 5
  • Genre Avonturen , Simulatie , Open-World , Indie
  • Gameliner score -

Trailer: Tropische avonturen game Tchia uitgesteld

Tropische avonturen game Tchia is uitgesteld naar 2023. In de nieuwe trailer krijgen we alvast een voorproefje van het verkennen van de oceaan.

Het laatste dat we hebben gezien van deze game, tot het uitkomen van de nieuwe trailer, was tijdens de Game Awards van afgelopen jaar. Tchia zou oorspronkelijk in de lente van 2022 uitkomen voor de PS4, PS5 en pc, maar dat is helaas niet gelukt. "Deze extra tijd zal ons in staat stellen om echt elk aspect van het spel te polijsten en alle kleine details uit te werken waarvan we weten dat ze van Tchia een echt speciale ervaring zullen maken," zeiden de ontwikkelaars in een Twitter-post. "Nogmaals bedankt voor jullie steun. We hebben een hoop spannende dingen te laten zien op weg naar de lancering, dus blijf op de hoogte!"

Tchia staat nu op de planning voor een release in 2023 en komt dan naar de PS5, PS4 en pc.

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?