Tchia komt naar Nintendo Switch

Geplaatst:

Het avontuur van Tchia wordt voor meerdere gamers beschikbaar gesteld. Je kunt dit jaar namelijk de tropische wereld verkennen vanaf de luie bank, want Tchia komt naar de Nintendo Switch.

De wereld van Tchia is geïnspireerd door Nieuw-Caledonië. Als jong meisje groei je op, op een klein eiland. Tot de tiran Meaovra je vader ontvoerd en jij besluit om de wereld te verkennen om zo je vader terug te vinden. Tchia is geen gewoon meisje, want ze heeft de kracht om te veranderen in elk dier dat ze tegenkomt. Hierdoor kun je gerust als schildpad door de oceaan zwemmen. Hoewel het doel van je reis niet bepaald vrolijk te noemen is, kun je wel de tijd nemen om af en toe te ontspannen. Mocht je willen weten of de game de moeite waard is dan kun je hier onze review van Tchia lezen.

Tchia verschijnt op 27 juni voor de Nintendo Switch. De game is al te spelen via de pc, PlayStation 4 en PlayStation 5.

Bron: The Triple-i Initiative

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Tchia

Series

-

Uitgever

Awaceb

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Nintendo Switch, PlayStation 5

Releasewindow

21 maart 2023

Ontwikkelaar

Awaceb

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord