Gameplay: Ervaar het tropische leven in Tchia

Geplaatst: 10 december 2021 15:10

Tijdens The Game Awards is er meer informatie gedeeld over Tchia. De gameplaytrailer toont het tropische leven en de speciale vaardigheden die het meisje bezit.

Voor de wereld van Tchia hebben de ontwikkelaars zich laten inspireren door Nieuw-Caledonië, een archipel in de Grote Oceaan. De cultuur komt ten uiting in het verhaal, de bewoners en de ukelele die je kunt bespelen. Tchia is een sandbox game waarin je de mogelijkheid krijgt om te transformeren in de dieren en objecten die je tegenkomt. Op deze manier kun je niet alleen het eiland verkennen, maar ook puzzels oplossen. Als mens reis je voornamelijk door te wandelen, te varen of te vliegen. En zelfs dat kan in stijl door de acrobatische trucjes die je in de lucht kunt uitvoeren. De volledige gameplaytrailer is hieronder te bekijken en laat zien wat je nog meer kunt verwachten.

Tchia verschijnt in 2022 voor de pc, PlayStation 4 en PlayStation 5.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Tchia

Series

-

Uitgever

Awaceb

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, PlayStation 5

Releasewindow

21 maart 2023

Ontwikkelaar

Awaceb

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord