Trailer: Tropische beelden Tchia getoond bij PS Showcase

Geplaatst: 10 september 2021 00:25
Aangepast: 10 september 2021 00:25

Een opvallende passant in de PlayStation Showcase was toch wel Tchia. De ontwikkelaar en uitgever van de kleurrijke game bracht een nieuwe gameplaytrailer naar het grote publiek tijdens de show.

Wat is er nou lekkerder dan relaxen op je veel te vroeg geclaimde strandbedje terwijl je met een rietje je melk uit een kokosnoot aan het opslurpen bent? Tsja... of in dit geval Tchia. Tijdens de PlayStation Showcase werd iedereen even in tropische sferen gebracht met de gameplaybeelden van Tchia. De game haalt inspiratie uit Nieuw-Caledonië - ja dat moest ik ook even opzoeken - en dat is goed terug te zien. Bovendien beschikt het hoofdpersonage over de kracht om haar geest in dieren te verplaatsen. Zo kan ze vliegen als een meeuw of schattig zitten doen als een aaibaar klein hondje. Naast het bespelen van haar Ukalele wil het met het varen ook wel vlotten, zo zien we in de trailer. Tchia moet op avontuur om Meavora te zoeken in deze kleurrijke open wereld game.

Tschia verschijnt in 2022 voor de pc, PlayStation 4 en PlayStation 5.

Bron: Sony
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Tchia

Series

-

Uitgever

Awaceb

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, PlayStation 5

Releasewindow

21 maart 2023

Ontwikkelaar

Awaceb

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord