Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Tchia

  • Ontwikkelaar Awaceb
  • Eerste releasedatum 21 maart 2023
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , PlayStation 5
  • Genre Avonturen , Simulatie , Open-World , Indie
  • Gameliner score

Trailer: Tropische beelden Tchia getoond bij PS Showcase

Een opvallende passant in de PlayStation Showcase was toch wel Tchia. De ontwikkelaar en uitgever van de kleurrijke game bracht een nieuwe gameplaytrailer naar het grote publiek tijdens de show.

Wat is er nou lekkerder dan relaxen op je veel te vroeg geclaimde strandbedje terwijl je met een rietje je melk uit een kokosnoot aan het opslurpen bent? Tsja... of in dit geval Tchia. Tijdens de PlayStation Showcase werd iedereen even in tropische sferen gebracht met de gameplaybeelden van Tchia. De game haalt inspiratie uit Nieuw-Caledonië - ja dat moest ik ook even opzoeken - en dat is goed terug te zien. Bovendien beschikt het hoofdpersonage over de kracht om haar geest in dieren te verplaatsen. Zo kan ze vliegen als een meeuw of schattig zitten doen als een aaibaar klein hondje. Naast het bespelen van haar Ukalele wil het met het varen ook wel vlotten, zo zien we in de trailer. Tchia moet op avontuur om Meavora te zoeken in deze kleurrijke open wereld game.

Tschia verschijnt in 2022 voor de pc, PlayStation 4 en PlayStation 5.

BRON Sony

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?