Starfield

  • Ontwikkelaar Bethesda Game Studios
  • Eerste releasedatum 6 september 2023
  • Platformen Pc , Xbox Series
  • Genre RPG
  • Gameliner score

Downloadnieuws: Starfield, Lies of P en Solar Ash naar Game Pass

Starfield, Lies of P en Solar Ash maken zich klaar voor een release op Game Pass. Dit laat Xbox weten via social media en de nieuwssite Xbox Wire.

Bethesda's paradepaardje staat ditmaal centraal, want Starfield kent een ongekende release. Deze cijfers worden alleen nog maar hoger, wanneer de felbegeerde RPG te spelen is via Game Pass. Maar Starfield is niet de enige klapper van de eerste helft die Xbox in petto heeft voor de abonnementsdienst in de maand september. Solar Ash mag eindelijk het debuut op de Xbox-consoles gaan maken en Lies of P is vanaf dag één beschikbaar.

  • Starfield - 6 september - Xbox Series X|S, pc en cloud
  • Solar Ash - 14 september - console, pc en cloud
  • Lies of P - 19 september - console, pc en cloud

Ga jij één van deze titels oppikken? Laat het ons weten in de comments.

BRON Xbox

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?