Alien: Isolation

  • Ontwikkelaar The Creative Assembly
  • Eerste releasedatum 7 oktober 2014
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3 , PlayStation 4 , Xbox One , Mobile , Nintendo Switch
  • Genre Horror
  • Gameliner score

Downloadnieuws: Twee gratis games beschikbaar via Epic Games Store

De Epic Games Store-donderdag is er weer! Vanaf vandaag zijn er twee games gratis verkrijgbaar in de Epic Games Store.

Tegen gratis games zeggen we natuurlijk geen nee. Nadat de Epic Games Store vorige week maar liefst vijf gratis games weggaf, is het aantal voor de komende zeven dagen wat minder: het gaat deze keer om twee games. De games Alien: Isolation en Hand of Fate 2 zijn namelijk tijdelijk gratis beschikbaar in de Epic Games Store. In de actiegame Alien: Isolation gaan spelers als Amanda Ripley op zoek naar de waarheid van de verdwijning van haar moeder. De aliens zijn er echter in groten getale aanwezig om dat te voorkomen. Hand of Fate 2 is een dungeon crawler waarin spelers in een levend bordspel het ene na het andere avontuur meemaken en ze tegen worden gewerkt door de mysterieuze Dealer.

Alien: Isolation en Hand of Fate 2 zijn beiden tot 29 april om 17:00 gratis te downloaden in de Epic Games Store.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?