Alien: Isolation

  • Ontwikkelaar The Creative Assembly
  • Eerste releasedatum 7 oktober 2014
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3 , PlayStation 4 , Xbox One , Mobile , Nintendo Switch
  • Genre Horror
  • Gameliner score

Alien: Isolation komt naar Android en iOS

Binnenkort kun je overal waar je wilt doodsangsten uitstaan. De angstaanjagende horrorgame Alien: Isolation maakt namelijk komende maand de overstap naar mobiele apparaten.

Alien: Isolation verscheen oorspronkelijk in 2014 op een hoop verschillende platformen. Vijf jaar laten kwam Alien: Isolation naar de Nintendo Switch. Daarmee was de game voor het eerst officieel on-the-go speelbaar. Mocht je niet over een Switch beschikken en toch onderweg Alien: Isolation willen spelen, dan is er goed nieuws. De volledige game komt binnenkort naar Android en iOS. Het gaat volgens de ontwikkelaar beslist niet om een beperkte versie, maar om 'de complete Alien: Isolation-ervaring, inclusief de adembenemende AAA-graphics'. De game bevat alle zeven DLC-pakketten en is volledig speelbaar met aanraakbesturing. Maar als je liever een controller gebruikt, is ook dat een mogelijkheid. Wel moet je nog steeds je portemonnee trekken voor de titel. Voor vijftien euro is de game van jou. In de onderstaande trailer zie je de game in actie.

Alien: Isolation verschijnt op 16 december 2021 op Android en iOS.

BRON Feral Interactive

Over auteur Nils Hoogervorst

Nils Hoogervorst Als het mogelijk was, had onze Nils zich dagelijks gehuld in een Nintendo kloffie. Boze tongen beweren dat Nils zichzelf in slaap neuriet op het deuntje van Super Mario Bros. nadat hij zich in zijn Splatoon-pyjama heeft gestoken en in bed is gaan liggen. Lekker onderuitgezakt zitten gamen voor een groot scherm is er voor Nils echter niet bij, hij prefereert handheld gaming. Wel zo makkelijk, want dan kun je rustig naar de wc zonder dat je je game op pauze hoeft te zetten. Zijn grootste guilty pleasure? Nintendogs + cats!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?