Alien: Isolation

  • Ontwikkelaar The Creative Assembly
  • Eerste releasedatum 7 oktober 2014
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3 , PlayStation 4 , Xbox One , Mobile , Nintendo Switch
  • Genre Horror
  • Gameliner score

Trailer: Alien: Isolation doet ook Switch aan

Nintendo doet deze dagen goede zaken. Na een spetterende Nintendo Direct op de E3, blijft het bedrijf met mooie aankondigingen strooien Alien: Isolation doet namelijk ook de Nintendo Switch aan.

Diverse games hebben hun weg inmiddels gevonden naar Nintendo's console, maar het lijkt erop dat er ook nog velen gaan volgen. Alien: Isolation is in ieder geval een game die we kunnen verwachten in de nabije toekomst. Middels een korte trailer van slechts twintig seconden werd dit heugelijke nieuws bekendgemaakt bij het grote publiek.

Een exacte releasedatum is nog niet aangekondigd, maar we mogen Alien: Isolation nog dit jaar op de Nintendo Switch ontvangen.

BRON YouTube

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?