Dr. Mario World

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 10 juli 2019
  • Platformen Mobile
  • Genre Puzzel
  • Gameliner score -

Dr. Mario krijgt nieuwe collega's in Dr. Mario World

Dr. Mario krijgt deze week nieuwe collega's in Dr. Mario World. Dat werd bekendgemaakt middels een tweet op het Twitter-account van de nieuwe mobile Mario game.

Morgen staat het eerste grote onderhoud voor Dr. Mario World op het programma. Het Twitter-account van de mobile game maakte bekend dat er tijdens het onderhoud ook nieuwe dingen aan de game toegevoegd gaan worden. Zo komt er een nieuwe wereld bij en krijgen spelers drie nieuwe personages (doktoren) om uit te kiezen. Een van de drie nieuwe personages is Dr. Daisy. Wie de andere twee gaan zijn is nog niet bekend. Je kan de tweet van Dr. Mario World hieronder bekijken.

Dr. Mario World is nu beschikbaar voor iOS en Android devices.

BRON Twitter

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?