Dr. Mario World

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 10 juli 2019
  • Platformen Mobile
  • Genre Puzzel
  • Gameliner score -

Trailer: Nieuwe trailer voor Dr. Mario World

Er is een nieuwe korte trailer verschenen voor DR. Mario World. Nintendo plaatste deze trailer voor hun nieuwe mobile game onlangs op hun YouTube-kanaal.

Over minder dan een maand kun je DR. Mario World downloaden op je smartphone of andere smartdevices. In deze vernieuwde versie van de populaire game uit 1990 kun je dit keer niet alleen als DR. Mario, maar ook als onder andere DR Peach, Bowser en Luigi spelen. In de onlangs verschenen trailer staan de virussen waar spelers het tegen op moeten nemen centraal. Ze zitten gewoon hun eigen ding te doen, totdat het rode virus opeens naar de game toe getransporteerd wordt. Je kan de trailer hieronder bekijken.

DR. Mario World komt 10 juli uit op Android of ioS.

BRON YouTube

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?