Dr. Mario World

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 10 juli 2019
  • Platformen Mobile
  • Genre Puzzel
  • Gameliner score -

Nintendo trekt stekker uit Dr. Mario World

Dr. Mario World, de mobiele game gebaseerd op Dr. Mario, houdt eind dit jaar op met bestaan. Nintendo trekt de stekker uit de service.

Zo'n twee jaar geleden verscheen Dr. Mario World voor smartphones. Deze mobiele variant van de Super Mario puzzelgame stak de oude formule in een nieuw jasje. Zo vielen de pillen niet van bovenaan je scherm naar beneden, maar moet je ze vanaf de onderkant van je scherm juist naar boven vegen. Daarnaast was Mario niet de enige dokter die de strijd aanging met virussen. Ook ondersteunt Dr. Mario World multiplayer, zodat je samen met je vrienden doktertje kunt spelen. Helaas heeft Nintendo onlangs bekendgemaakt de stekker uit de game te trekken. In een statement geeft ze aan dat Dr. Mario World vanaf november niet meer speelbaar is. Het is vanaf vandaag al niet meer mogelijk om de in-game valuta Diamonds aan te schaffen. Nintendo geeft aan dat er na het beëindigen van de service wel een website online komt, genaamd Dr. Mario World Memories, waar spelers hun spelhistorie kunnen bekijken.

Dr. Mario World is vanaf 1 november niet meer te spelen.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?