Check hier alle The Game Awards 2023 content

Dr. Mario World

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 10 juli 2019
  • Platformen Mobile
  • Genre Puzzel
  • Gameliner score -

Trailer: Nieuwe trailer Dr. Mario World toont multiplayer

Samen met vrienden is alles leuker, zo ook het spelen van games. De nieuwe trailer van Dr. Mario World toont daarom de multiplayer.

Mobiele games en multiplayer gaan heel goed samen. Dr. Mario World heeft daarom ook de mogelijkheid om samen met je vrienden te spelen. In de nieuwe trailer kunnen we zien wat er allemaal mogelijk is. Zo kun je je social media koppelen aan de game, zodat je kunt zien hoe goed je vrienden het doen. Je kunt ze ook hartjes geven zodat ze verder kunnen spelen. Daarnaast is er ook nog de Versus-modus. In deze modus kun je je vrienden uitdagen tot een real-time potje Dr. Mario.

Dr. Mario World verschijnt 10 juli voor Android en iOS.

BRON Nintendo

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?